+31 (15) 80.80.147 info@kunst-makelaar.nl

Zeefdruk / African Mask (Marianne Y. Naerebout)

395,00

Beschrijving

AANBIEDING! Zeefdruk van Marianne Y. Naerebout*, getiteld 'African Mask' (153 /190). Signatuur: rechtsonder. Afm. incl. Lijst (B x H x D) ca. 86 x 3 x 110 cm. Zeer nette Staat! We hebben meer Kunst, maar ook (antieke) Meubels, Klokken, Beelden, e.d.: bekijk meer advertenties. Aanschafwaarde €2.000! Vraagprijs, bieden vanaf €300.

Verbum: zeefdruk, litho, schilderij, origineel, marian, naerebout,
kleurrijk, afrika, jungle, aarde, lucht, vuur, water, kleuren

Locatie: Delft. Verzenden/ bezorgen binnen Nederland kan vaak heel voordelig! Elders in de wereld is ook mogelijk, vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Kunst-Makelaar [.NL] - onderdeel Umecom B.V., Makelaar in Roerend Goed - bemiddelt in de verkoop van Kunst & Antiek. Ook uw verkoop uitbesteden? Liefhebber van oude Meubels, Klokken, Beelden, Schilderijen, e.d.? Kijk op de website voor informatie en aanbod.


Marianne Y. Naerebout* - Geboren in 1958 te Rotterdam. Drie maanden na haar geboorte vertrok ze met haar ouders naar Curaçao om daar te gaan wonen. De beginjaren van haar leven zijn dus enorm beïnvloed door de tropen. En alles wat daarbij komt: zon, zee en strand, palmbomen, cactussen, steelbands, maar bovenal kleur en nog eens kleur. Kleur in de mensen en hun kleding, kleur in hun huizen, kleur in de natuur en zelfs kleur in de taal en de muziek.

Naerebout studeerde aan de St. Joost Academie voor Beeldende Kunsten en aan het Cyprus College of Art. Ze woonde tien jaar in Oman, Syrië, Maleisië en Gabon. Sinds eind 1993 woont zij weer in Nederland. Naerebout is nationaal en internationaal bekend met haar kleurrijke kunst. Ze maakt schilderijen in acryl- en olieverf, objecten en zeefdrukken, waarbij de elementen aarde, lucht, vuur en water belangrijk zijn bij het creëren van haar werk. Vele kunstwerken zijn opgenomen in particuliere collecties en aangekocht door bedrijven en instellingen waaronder Rabobank, Shell, Porceleyne Flesch Delft en Oxbow.

Extra informatie

Afmetingen 86 × 3 × 110 cm