+31 (15) 80.80.147 info@kunst-makelaar.nl

Acryl op Doek / Sloep in BladerWater (Pan Minjia / 1997)

150,00

Beschrijving

AFGEPRIJSD! Acryl op Doek van Pan Minjia*, getiteld "Sloep in Bladerwater" (1997). Signatuur: rechtsboven. Staat: zo goed als nieuw. Afm. incl. Lijst (B x D x H) resp. ca. 70 x 3 x 49 cm. We hebben momenteel een uitgebreide collectie Aziatische stukken te koop. Aanschafwaarde €750! Vraagprijs, bieden vanaf €100.

Locatie: Delft. Verzenden/ bezorgen binnen Nederland kan vaak heel voordelig! Elders in de wereld is ook mogelijk, vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Kunst-Makelaar [.NL] - onderdeel Umecom B.V., Makelaar in Roerend Goed - bemiddelt in de verkoop van Kunst & Antiek. Ook uw verkoop uitbesteden? Liefhebber van oude Meubels, Klokken, Beelden, Schilderijen, e.d.? Kijk op de website voor informatie en aanbod.

Verbum: acryl, doek, pan, mignia, minjia, boot, boten, sloep, sloepje, chinees,
chinese, yunnan, art, arts, insitute, university, china, kano, schouw, bladeren


Pan Minjia* - Geboren: 1970 in Kunming. Begon in 1987 zijn studie aan het Yunnan Arts Institute (YNAI). Nadat hij daar in 1991 was afgestudeerd, is hij tekendocent geweest in Kunming. Sinds 1995 is hij kunstenaar. De Yunnan Arts University, opgericht in 1959, is een Chinees instituut voor Kunst in Kunming, provincie Yunnan en staat voor een nieuwe schilderstijl, in combinatie met het moderne, westerse bewustzijn en een klassieke Chinese manier van schilderen.

Extra informatie

Afmetingen 70 × 3 × 49 cm