+31 (15) 80.80.147 info@kunst-makelaar.nl

Acryl op Doek / Stand-Up (Antonetta Eilers / 2006)

1.590,00


Beschrijving

Acryl op Doek van Antonetta Eilers uit 2006, getiteld 'Stand-Up'. In overwegend Rood en Blauw, met een duidelijke Signatuur rechtsonder. Afm. Lijst (B x H x D) ca. 100 x 4 x 100 cm. We hebben meer Kunst, maar ook Meubels, Bruin-/ Witgoed, enz.: bekijk meer advertenties. Aanschaf-/ taxatiewaarde €3.500. Prijs is vraagprijs, bieden vanaf €1.250.

Locatie: Delft. Verzenden/ bezorgen binnen Nederland kan vaak heel voordelig! Elders in de wereld is ook mogelijk, vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Kunst-Makelaar [.NL] - onderdeel Umecom B.V., Makelaar in Roerend Goed - bemiddelt in de verkoop van Kunst & Antiek. Ook uw verkoop uitbesteden? Liefhebber van oude Meubels, Klokken, Beelden, Schilderijen, e.d.? Kijk op de website voor informatie en aanbod.

Zoektags: antonetta, antoinette, antoinetta, eilers, handgeschilderd,
origineel, eijlers, mensen, hondjes, stand, up, sta-op, acryl, canvas


Antoinetta Eilers* (1963) wilde van kinds af aan al kunstenaar worden, maar was niet meteen het pad dat ze bewandelde. Ze ontwikkelt zich in de richting van zeefdrukker en werkte in de vormgeving en als grafisch designer. De wens om autonoom kunstenaar te worden bleef echter kriebelen. Antonetta’s leven als autonoom kunstenaar werd verzilverd toen een interieurzaak haar benaderde met de vraag kunst voor hen te maken die ze samen met hun meubels konden verkopen.

Antonetta houdt van experimenteren met materialen. Nu werkt ze met olieverf of acrylverf op een koperplaat, om vervolgens aan de slag te gaan met chemicaliën om de platen te voorzien van een bijzonder patina. De vele gezichten van de mens vormt het uitgangspunt voor deze reeks. Hierin wordt de mens niet op zijn mooist gepresenteerd, maar juist op zijn puurst. Door in verschillende lagen te patineren wordt de expressie van geportretteerde versterkt. Het materiaalgebruik zorgt weer voor een speelse onvoorspelbaarheid en een gelaagdheid die past bij de geportretteerde.

Extra informatie

Afmetingen 100 × 4 × 100 cm
error: COPYRIGHT © UMECOM GEBRUIK VERBODEN!