+31 (15) 80.80.147 info@kunst-makelaar.nl

Olieverf op Doek / De Ontdekking (Maarten Vellinga / 1994)

125,00


Beschrijving

AANBIEDING! Olieverf op Doek "De Ontdekking" van Maarten Vellinga*. Gemaakt in 1994, in overwegend Roze en Rode tinten. We hebben diverse stukken van deze bijzondere Schilder: bekijk meer advertenties. Afm. incl. Lijst (B x D x H) ca. 83 x 4 x 73 cm. Aanschaf- e/o taxatiewaarde €1.500. Getoond de Vraagprijs, bieden vanaf €95.

Locatie: Delft. Verzenden/ bezorgen binnen Nederland kan vaak heel voordelig! Elders in de wereld is ook mogelijk, vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Kunst-Makelaar [.NL] - onderdeel Umecom B.V., Makelaar in Roerend Goed - bemiddelt in de verkoop van Kunst & Antiek. Ook uw verkoop uitbesteden? Liefhebber van oude Meubels, Klokken, Beelden, Schilderijen, e.d.? Kijk op de website voor informatie en aanbod.

Zoektags: maarten, vellinga, wit, roze, rood, schilderij, abstract, doek, ontdekking


Maarten Vellinga* - 1955-2018. Vellinga was niet alleen een Nederlandse kunstenaar maar had voor een ‘eenvoudig’ particulier een imposante kunstverzameling opgebouwd en het bijzondere was dat hij al die kunstwerken thuis had staan en dat hij zijn appartement eenmaal per jaar openstelde.

Maarten genóót van het leven, hij zoog het op. Hij genoot van de vrouwen, hij reisde de wereld over, van Giethoorn tot Zanzibar, van Amsterdam tot de Antillen (meermaals), van Venetië tot Dubrovnic – en overal stortte hij zich op streekproducten, eetbaar, vloeibaar en aaibaar.

Extra informatie

Afmetingen 83 × 4 × 73 cm
error: COPYRIGHT © UMECOM GEBRUIK VERBODEN!