+31 (15) 80.80.147 info@kunst-makelaar.nl

Serie van 12 Chinese Tekens / Rijstpapier (Pan Minjia ’97)

895,00

Beschrijving

AFGEPRIJSD! Prachtige serie van 12 ingelijste, oude Chinese Tekens. Acryl op Rijstpapier van Pan Minjia (Yunnan Art Institute) uit 1997. Alle ingelijst met zwarte Passe-Partou in Rode Lijst met Gouden Rand. Afm. incl. Lijst (B x D x H) ca. 60 x 3 x 84 cm. Aanschaf-/ taxatiewaarde: €9.000. Alle in zeer goede staat. Vraagprijs, bieden vanaf €700.

Verbum: pan, minjia, minya, minyia, yunnan, institute, china, chinees, shen, tia, yi, leng, draak,
adelaar,
chinese, art, schilderij, tekens, oudheid, goden, ancient, signs, character, classical

Locatie: Delft. Verzenden/ bezorgen binnen Nederland kan vaak heel voordelig! Elders in de wereld is ook mogelijk, vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Kunst-Makelaar [.NL] - onderdeel Umecom B.V., Makelaar in Roerend Goed - bemiddelt in de verkoop van Kunst & Antiek. Ook uw verkoop uitbesteden? Liefhebber van oude Meubels, Klokken, Beelden, Schilderijen, e.d.? Kijk op de website voor informatie en aanbod.


Pan Minjia* - Pan Minjia werd in 1970 in Kunming geboren en in 1987 begon hij zijn studie aan het Yunnan Art Institute. Nadat hij daar in 1991 was afgestudeerd, is hij tekendocent geweest in Kunming. Sinds 1995 is hij kunstenaar. De Yunnan Art Institute staat voor een nieuwe schilderstijl, in combinatie met het moderne westerse bewustzijn en een klassieke, Chinese manier van schilderen.

Extra informatie

Afmetingen 60 × 3 × 84 cm