+31 (15) 80.80.147 info@kunst-makelaar.nl

Terragraph / The Horizontal Way .. (Clemens Briels / 2005)

1.890,00


Beschrijving

Terragraph (Zeefdruk met Zand op Canvas) 34/60 van Clemens Briels* "The Horizontal Way Of Visiting The 21st Century" (2005) in Zilveren Lijst. Signatuur rechts-onder. Afm. incl. Lijst (B x D x H) ca. 158 x 3 x 131 cm. Certificaat van Echtheid / Aankoopnota. In zeer goede Conditie! Aanschaf- e/o Taxatiewaarde €4.000. Vraagprijs, bieden vanaf €1.500.

Locatie: Delft. Verzenden/ bezorgen binnen Nederland kan vaak heel voordelig! Elders in de wereld is ook mogelijk, vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Kunst-Makelaar [.NL] - onderdeel Umecom B.V., Makelaar in Roerend Goed - bemiddelt in de verkoop van Kunst & Antiek. Ook uw verkoop uitbesteden? Liefhebber van oude Meubels, Klokken, Beelden, Schilderijen, e.d.? Kijk op de website voor informatie en aanbod.

Zoektags: clemens, briels, terragraph, zeefdruk, zand, canvas
horizontal, way, visiting, 21st, century, vrolijk, kleurrijk


Clemens Briels* - Geboren in 1946 te Son. Briels is een Nederlandse beeldend kunstenaar. In 1965 begon hij de opleiding aan de Academie voor industriële vormgeving in Eindhoven met als doel kunstenaar te worden. Door omstandigheden kwam hij in de reclamewereld terecht.

Hij bracht het tot succesvol Art Director maar op 46-jarig leeftijd besluit hij definitief om kunstenaar te worden. Zijn kunstwerken zijn inmiddels opgenomen in diverse gerenommeerde kunstcollecties. Clemens Briels is als éérste Nederlandse kunstenaar verkozen tot “Official Olympic Artist” voor de Olympische Winterspelen in Salt Lake City in 2002.

Zijn werk bestaat hoofdzakelijk uit schilderijen en sculpturen. Zijn schilderijen kenmerken zich door het gebruik van felle kleuren en de dieptewerking door reliëf op het doek toe te passen. Briels woont in Heusden, waar ook zijn "Clemens Briels Art Centre" gevestigd is.

Extra informatie

Afmetingen 158 × 3 × 131 cm
error: COPYRIGHT © UMECOM GEBRUIK VERBODEN!